Despre noi

EXPERT ONE CONT este o societate de prestări servicii de natură financiar-contabilă: evidenţă financiar-contabilă, consultanţă economico-financiară şi expertiză contabilă. Experienţa de peste 10 ani în domeniu acumulată de membrii companiei noastre a condus la decizia de înfiinţare a unei societăţi, ca alternativă la problemele contabile, financiare şi juridice ridicate de continua modificare a legislaţiei economice. În noi găsiţi un partener de încredere, atent la problemele dumneavoastră, şi cu soluţii tehnice adaptate nevoilor fiecăruia.

Ce oferim?

În primul rând servicii de contabilitate finală şi care constau în preluarea documentelor primare şi obţinerea celor de sinteză (balanţă, bilanţ, etc.), precum şi depunerea tuturor declaraţiilor legate de activitatea dumneavoastră.

În al doilea rând, asistenţă pentru întocmirea corectă a documentelor primare, moment foarte important în activitatea dumneavoastră, de el depinzând corectitudinea şi acurateţea documentelor de sinteză.

În al treilea rând, refacerea evidenţei contabile, în momentele în care realitatea economică şi situaţia companiei dumneavoastră impun acest tip de serviciu.

În al patrulea rând, servicii de consultanţă suplimentară şi altele, servicii ce nu sunt cuprinse în cadrul contractului bază, dar care pot fi solicitate.

În al cincilea rând, unul dintre cele mai stabile suporturi informatice existente pe piaţa românească, cu aplicaţii complexe şi fiabile.Preocupări

Certificarea ISO devine o realitate a viitorului apropiat şi oferă totodată recunoaşterea calităţii activitaţii fiecărei companii, a managementului şi poziţiei pe piaţă a acesteia. Compania noastră şi-a fixat ca prim obiectiv certificarea ISO pentru a vă oferi un partener stabil, serios, cu intenţii de performanţă şi calitate recunoscute.

Tot în plan apropiat, alături de colaboratorii noştri, căutăm soluţii pentru rezolvarea problemelor legate de evidenţa personalului din cadrul unei companii, având în vedere ultimele reglementări în domeniul muncii ce-şi vor face efectul începând cu data de 1 ianuarie 2005.

Îmbunătaţirea şi diversificarea ofertei către clienţii noştri reprezintă o constantă în preocupările noastre, astfel încât să putem oferi cele mai eficiente soluţii, în concordanţă cu situaţia de fapt şi cu evoluţia prognozată a activităţii fiecăruia dintre clienţii noştri.

Contactați-ne

Completați formularul de mai jos și un
membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp


Sediu social:
Str. Dreptatii, nr. 8, Bl. O10, sc. 3, et. 7, ap. 155, Sect. 6, Bucuresti.
C.U.I. / Reg. Com.:
RO-15287551 / J40/3819/2003
IBAN:
RO54INGB0000999901798707, ING BANK NV Amsterdam
Sucursala Bucuresti

Adresa:
Str. Ion Brezoianu, nr 23-25, Palatul UNIVERSUL,
et. 6, Sector 1, Bucuresti
Telefon:
0788 457 922 / 0788 503 507 / 0722 503 507
Email:
sorina.voicu@expert1cont.ro / marius.voicu@expert1cont.ro / expert.eoc@gmail.com